dimecres, 30 de maig del 2012

BANDA DE FULL AMB CREMA I FRUITA


Aquesta es una banda que faig a sovint i que sempre te molt d’èxit.
Es fàcil de fer i, com a postres d’un soparet amb bona companyia, entra de meravella i agrada a casi tothom....
Amb la pasta de full del Lidl, com ja te la forma rectangular,  va molt bé per fer aquestes bandes...
Aquesta vegada he fet servir un motllo allargat, que es desmotlla per sota. Però també es pot fer sense cap motlle (un altre dia us ho ensenyo).
Anem al tema.


Ingredients:
-1 làmina de pasta de full.
-Crema pastissera ( aquí)
-Maduixes, kiwis i pinya. (o qualsevol altre fruita que vulgueu...)
-Gelatina de poma.

Estirem la pasta de full a sobre del motlle. Punxem la base perquè no s’infli. Posem un pes, jo poso cigrons, i coure al forn a 180º uns 20 o 25 min.
Deixem refredar i, mentre, fem la crema pastissera.
També la deixem refredar.
Per muntar la banda, omplim amb la crema pastissera, la pasta de full. Posem les fruites tal com mes ens agradi i pintem ambla gelatina de poma.
Per desfer la gelatina, la posem en un pot al foc amb un esquitx d’aigua. Remenar contínuament per evitar que bulli, però es desfaci.
Amb un pinzell pintem la superfície de la banda. Reservem a la nevera.
Per mi es millor treure de la nevera una estona abans de menjar perquè la crema no estigui tan freda.


Vull aprofitar per agrair a la Marina del bloc Tapa’t de tapes el premi que em va donar dies enrere.
Ara jo l’haig de donar a 5 blocs que tinguin menys de 200 seguidors.
Els premis Liebster son premis que es donen entre els propis blocaires, als nostres preferits. Com jo no tinc un bloc preferit, si no que cada un aporta coses diferents, els hi vull donar a:
I ara us explico com heu de fer si rebeu aquest premi.

  1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
  2. Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
  3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.




Tot i així, em queden molts mes blocs als que els hi donaria aquest premi...


Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!

23 comentaris:

Montse de Sants ha dit...

Guapa! Moltes gràcies!!! Quina ilu!! El meu primer premi! M'agrada molt que hagis pensat en mi! Gràcies, gràcies pels ànims i per estar al meu costat! Un honor venint de la repostera major!! ;-) Molts petons!!!

trifasic de baileys ha dit...

Mira que és fàcil, vistós i bonsiim!! aquest postre sempre és un exit rotund! petons

Tapa't de tapes ha dit...

Aquestes coques sempre venen de gust, encara que sigui després d'un dinar copiós a mi sempre em queda un foradet per a fer-lo cabre!! T'ha quedat molt ben acabat. Encantada de compartir amb tu aquest premi!!! Ja has fet la feina, veig! Petonets!

Gemma ha dit...

Tot un clàssic que sempre triomfa!
Per mi, la combinació de pasta de full, crema i fruita és de les més bones que hi ha en pastisseria, oi?
I t'ha quedat molt elegant ;)

Judith ha dit...

crec que mai em cansaria de menjar aquest tipus de pastíssos!! ;) petonets

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Un clàssic infalible, és taaaan bo i t'ha quedat molt xulo!
Petons
Sandra

Cristina ha dit...

OoooHHHHH!!! No l´he feta mai en motlle...no sé si podria, ni tampoc m´ho imagino. La gelatina és veu estupenda. Al final hauré de claudicar i comprar-la.

Ramon Juanola ha dit...

Moltíssimes gràcies pel premi Liebster! Ah, i aquesta pasta de full sembla boníssima.
Ramon

María ha dit...

Preciosa esta tarta con tanto colorido, ideal para una buena merienda, te ha quedado perfecta. Un besazo
cosicasdulces,blogspot.com

QUIMA ha dit...

MOltes gracies pel premi i m'afalaga que hagis pensat en mi.
Aquesta coca de pasta de full la veritat es que es un bon recurs i segur que agrada a tothom.
petons

Miquel ha dit...

este postre en siempre sinonimo de exito asegurado,facil,bueno y muy fresco y muy atractivo a la vista y asi te ha quedado
peto

Fem un mos ha dit...

Ummmm que bona que és la pasta de full amb fruita.
Petons

Unknown ha dit...

DELICIOSA UMMMM.BESOS

GEMMA ha dit...

Montse:
Repostera major! jajaja Apa que no ni ha de millors que jo!!!

Roser:
Per aixó m'agrada tant...

Marina:
Un copmes, gràcies per el premi...

Gemma:
Els clàssics al poder!!! jeje

ANNAFS ha dit...

Aquestes són unes postres que sempre vénen de gust. T' han quedat molt bé!!

La Cuina Violeta ha dit...

He sentit parlar molt de la pasta full de Lidl. No n'he comprat mai i ho hauré de fer perquè veig que funciona molt bé. Un pastís deliciós.
Nani

GEMMA ha dit...

Judith:
Aixó mateix em pasa a mi...jeje

Sandra:
Xulo i molt bo...

Cristina:
Com pot ser que no coneguis la gelatina de poma???
I el motllo va molt bé...

Ramón:
Ho sembla i ho está...

GEMMA ha dit...

Maria:
Para una merienda o una cena o un desayuno...jeje

Quima.
De res...
Si que es d'aquelles postres que agraden a tothom...

Miquel:
Si que entra pes la vista....i per el sabor...jeje

GEMMA ha dit...

Sion:
Molt bona.

123 a comer...:
Si...deliciosa...

Anna:
Entren be a qualsevol hora...

Nani:
No ho dubtis....T'asseguro que queda boníssima!!!

Tartidelicias ha dit...

M'encanta, te una pinta bonissima...un petonet!

Catieu ha dit...

Un clàssic que m'encanta!!! Boníssima!!!
Felicitats pel premi, ben merescut.
Petonets

Joaquina ha dit...

Moltes felicitats pel premi, i superior aquesta banda de pasta de full per celebra-ho.. a casa també tenen molt d´exit.. que be llueix!! petons,

ISABEL ha dit...

Per cert ...es el primer premi que aconsegueixo.
D'aixó es diu ser una bona amiga.
Moltes i moltes gràcies!!!!!!!
Petons guapa